dimecres, 12 de març de 2008

Catalunya optimista? Catalunya sociata!

Dels resultats de les eleccions espanyoles em venen al cap un parell o més de coses:
  1. Que aquella parida de ... "els electors no s'equivoquen mai", com volent dir que qui treu la majoria és perquè és el millor i punt, és una burrada de l'alçada d'un campanar. La gent no només s'equivoca, sinó que de vegades sembla imbècil. Ho dic per la inutilitat del vot útil, acrític, ignorant i predemocràtic. Visc en un país on la cultura democràtica només es veu en llibres de teoria política anglosaxona. Nota: mireu els resultats sociates a la ruta del bacallà del caos de la RENFE: milloren arreu. Sabeu què us dic amics d'aquestes contrades? Que us ho mereixeu!
  2. Els independentistes som caïnites i, també, imbècils. Recolzem pseudopartits minoritaris, ens fotem punyalades, demanem l'abstenció, alguns voten sociata, alguns voten unionista, i pocs voten l'únic partit seriós que ens pot portar a la llibertat, errors estratègics i d'ego a banda: ERC.
  3. CiU és, després dels sociates, el que més s'assembla a una secta, on la massa venera acríticament els líders i van a votar amb els ulls en blanc i els braços formant un angle de noranta graus amb el cos. ERC, preneu-ne nota!
  4. Després de la patacada sense pal·liatius de l'independentisme, l'únic que em reconforta és veure els ecopijos-happy-flower-no-a-la-guerra fent el ridícul en directe. Si sapigués fotre un link aquí mateix del youtube amb les imatges d'en Saura i l'Herrera lel posaria ara mateix. Aquesta gent són un frau, treuen més vots a Pedralbes que a Sant Adrià! Aneu a fumar gespa!