dissabte, 23 d’agost de 2008

Minuts de silenci, reials condolences i d'altres

Vull fer alguns comentaris sobre la mena de protocol que se segueix després de fets luctuosos a l'Estat espanyol, i especialment després d'accidents o atemptats amb un gran nombre de víctimes.
  1. Mitjans de comunicació -o manipulació o desinformació-: un paper vomitiu i execrable. Furguen en el dolor dels afectats, xafardegen, intoxiquen, divaguen.
  2. Els minuts de silenci: és molt personal eh, però en general -vull dir sempre- no aporten absolutament res. És un acte de cara a la galeria, per veure i ser vist. Poca gent els fa en la intimitat i amb sincer record a les víctimes.
  3. La catolicitat indiscriminada dels actes de comiat.
  4. Llaços negres, banderes a mig pal. Per què?
  5. La família reial: SEMPRE té un apartat preferent el dol de la família reial pels seus súbdits, sempre és la notícia dels informatius i quasi sempre hi ha càmeres per enregistrar-ho. Com si fossin divinitats. I callo.

4 comentaris:

gatona ha dit...

Totalment d'acord.
Els familiars de les víctimes volen solucins,volen respostes. En què els ajuda que els polítics i reiets fills de dictadors amb princesetes de fira maquejades amb els nostes diners, aprofitin la tragèdia d'aquests per netejar-se la cara amb la foto de torn?
Si aquesta unitat envers el dol i el dolor que mostren tots plegats és certa, per què un estat imposat(però aquest és un altre tema,) que es declara democràtic i aconfessional imposa un funeral catòlic??

Josep Barberà ha dit...

Perquè el cinisme dels espanyols no té limits...

I sento no allargar-me més, però la veritat és que m'indignen molt, aquestes coses...


Salutacions!

Vironer ha dit...

Gatona, estic d'acord amb tu. Ah, i veig que estàs a les últimes, pel que fa al tunning. Diuen que la princeseta se n'ha fet un de nassos...
Josep, comparteixo la teva indignació, és vergonyós.
Salut i endavant!

Anònim ha dit...

Vironer, que puc dir... el teu perfil es impressionant!!!..... estic amb tu.

Salut company