divendres, 19 de setembre de 2008

Expressió odiosa III, "pujar a l'examen de conduir", i IV, "por respeto a la lengua catalana, te hablaré en castellano"

Pujar a l’examen de conduir? Això que diuen tants éssers, això que he sentit a dir tant -i que avui he llegit en un diari-, què collons vol dir? Com es fa? Qui va ser el primer a escampar aquest virus letal?
L’expressió merdosa IV, tan escoltada als mitjans públics de la CCRTV i als mitjans privats, i no tan escoltada en privat (face to face), però que també, és...com ho podria dir...una puta-merda, valgui la redundància. Aquest és el meu argument, que crec que és irrefutable, però no amaga certa admiració pel subjecte que emet l'expressió odiosa en tenir uns ous, com a mínim, del tamany d'un putu estruç.

5 comentaris:

intel·lectual punk ha dit...

Seré breu:

1) En algunes poblacions (com Elx i Barcelona) l'examen pràctic del permís de conduïr es realitzaven en barris poc poblats i poc transitats, per a no destorbar. En aquestes poblacions, aquests barris es trobaven en zones més elevades topogràficament. Per això la gent "pujava". Ignore si a Terrassa o Vic els barris on s'examinava la gent estaven més elevats.

2) "Una vegada vaig parlar en català, però com que un es va riure de com ho feia, mai més hi he tornat". Quantes vegades he sentit la mateixa història? Crec que hi ha un militant de Falange Española que es dedica a riure i senyalar amb el dit els nous catalanopoarlants.

Vironer ha dit...

Accepto "pop" com a activitat nocturna, sr. intel·lectual. Ara bé, sovint perpetren l'expressió quan van a la "teòrica", i aquí és on rau la indignitat lingüística.
PD. L'explicació m'ha semblat molt interessant.

albert ha dit...

Els d'Igualada hem d'anar a fer l'examen a Vilafranca. En aquest cas nosaltres també pujàvem a fer l'examen i no sé perquè, la veritat...

Lo Gené ha dit...

Com diu l'Intel·lectual punk, es deu al fet de pujar a Montjuïc. Ara bé, el 80% dels que "pugen" a fer l'examen de conduir, aprofitant que "pugen", haurien de ser afusellats pel bé de la humanitat.

Lo segon és tècnica "estruç", evidentment.

PD: A Mollerussa -fàstic de localitat- no pujàvem, "baixàvem" a Lleida...

Cuca de llum ha dit...

Ens estan sodomitzant i encara demanem perdó per donar-li l'esquena a l'agressor.