dimecres, 24 de setembre de 2008

Piromusical

Probablement, la paraula "piromusical" tindrà el dubtós honor de guanyar l'enquesta sobre la paraula més odiosa, quedant fins i tot per davant de "taller", "cosmopolita", o "iniciativa", que té collons.
Avui, Barcelona ens delectarà amb aquest pastitx sense precedents (bé, només si excloem les edicions anteriors dels petards amb música i el Festival del Mil·lenni). Em faig dues preguntes:
  1. Qui disfrutarà més, la Núria Feliu o les Teresines?
  2. Quin grup d'edat en farà més seguiment, els de 3 a 8 anys, o els de 75 a 100?

6 comentaris:

quitus ha dit...

collons, ho va presentar en Xavier Solà. el públic potencial, deuria ser de 134 anys als 245.

Reu ha dit...

Una proposta que faria per l'any vinent a TV3 per l'especial del piromusical seria la d'afegir-hi l'audiodescripció i subtítols.

Reu ha dit...

ara que hi penso, ja ho fan?

Vironer ha dit...

amic reu, ho desconec. Una de les meves aficions és rajar sense coneixement de causa. Ho preguntaré a la meva rebesàvia això de l'àudiodescripció.Ella en va fer un seguiment exhaustiu.

Lo Gené ha dit...

Jo li veia la gràcia al Piromusical quan el feien amb música clàssica, com Déu mana. Des que van decidir que fer-ho amb pop català o micos aporrejant timbals per a ser "pròxims", és una merda kumba més.

insecte ha dit...

juassss, cada dia espero amb candeletes les teves parides, ets genial Vironer, ah i raja sense manies que la cosa no pari.