dilluns, 3 de novembre de 2008

"justícia patètica"

Que tremolin els notaris. Una sola càmera de televisió dóna més i millor fe que qualsevol afortunat que s’ha pogut permetre el luxe d’estudiar unes oposicions a temps complet fins als 30 anys –en el millor dels casos. En posaré dos exemples actuals, i un de vell. Dos exemples actuals i un de vell de com enregistrar un moment patètic per a gaudi de tothom. Un retall d’història, això sí, amb minúscules
Papà Massa (o la realitat és la que és i no la que volem que sigui): que bell és l’efímer autoengany. A les classes de “riureteràpia” –puta collonada per a pobres d’esperit- ja tenen material gràfic de suport per donar l’empenteta a les ànimes càndides rialleres.
Conseller Saura: tu ets el precursor –you’re still the one, man-, el papà Massa és una anècdota si es compara amb el teu moment “tenim 1000 diputats”. Per animar-me jo no tinc el vídeo del Juan Gabriel matant-se després del frenètic ball de sant victo -com sí que té algun amic meu; per animar-me et tinc a tu, Xoan, a tu i el teu rictus facial en aquella meravellosa nit electoral en què vas berenar pastís de xocolata.
El tercer moment, ni me’l crec. Va ser aquest dissabte, bo i dinant, que gairebé m’ofego. Moment charly-bravo Saura, aprenent de Federico “al alba” Trillo, amb walkie, adreçant-se als Mossos d’Esquadra. El cas és que no reia d’aquella frapant imatge-locució, reia del que devien riure els Mossos que l’escoltaven –si és que l’escoltaven, perquè valia la pena. Enllaç: http://www.3cat24.cat/video/786959/altres/TN-migdia-01112008
Minut 2:15

3 comentaris:

cuc ha dit...

L´amic Xoan conseller alies "l´oximoron ".

Vironer ha dit...

Agut, cuc, agut. Ara, perquè el susdit ens entengui, que això de l'oxímoron és massa tècnic, en podríem dir "la puta contradicció". O em recomana algun concepte més explícit?

cuc ha dit...

si petita llagosta... el conseller Xoan és famós pels seus silencis atronadors, i per les seves compres compulsives en els mercats ambulants "mercadillus" de Gonzalo Comella, això si seguint el consell de la seva "maroma", típica per la seva elegància.