dissabte, 21 de febrer de 2009

Pitjor que el Carnestoltes: ECLÈCTIC


Avui és el primer carnestoltes que comparteixo amb tu, qui siguis. I per això volia explicar-te què significa per mi aquesta festa: la monguerada subnormal més gran que s'ha cagat mai. Vull dedicar aquestes amables paraules a tots els majors de 6 anys que es disfressen i no estan tancats amb cadena perpètua al manicomi o al corredor de la mort. A més ressonen, aquests dies, paraules de merda com disbauxa, chirigota, les canàries o drag queen. Ara que he tornat de potar, però, he d'interrompre la meva quasi filípica perquè alguna cosa ha captat la meva atenció, una cosa realment inquietant: Llegeixo a l'Avui que el tal Òscar Callau, un trendie merdós col·lega de la Silenci?, està a punt de perpetrar un projecte (maleïda-puta-paraula) que es titula, ni més ni menys (tapeu-vos els ulls els aprensius): ECLÈCTIC. Ho sé, el títol de prugramutxo és indignant, però mireu com ho venen... "El nou espai temàtic rastreja les últimes tendències en disseny, moda, audiovisual, estils de vida, cultura urbana, internet, arts digitals, creadors emergents, compres i oci nocturn".
Si ja heu tornat de la tassa del vàter (a mi no sé què em passa, estic fatal, 2 cops en 5 minuts), us dóno la benvinguda. Cosa dolenta, fora del ventre.
Us seguiré de prop, Callau...

5 comentaris:

Reu ha dit...

em sembla que me'n vaig a pentinar una estona...

Lo Gené ha dit...

Plas, plas, plas.

Llenguallarga ha dit...

Quins comentaris més estranys, Lo Gené i Reu... Voleu dir que aquest Callau no és un modern fet per força? Fa més cara de treballar al Servei Estació que no pas de frisar perquè arribi el Primavera Sound.

Àlex ha dit...

Vironer, la pastilla, que ja fa dies que no se la pren... Que després li puja la pressió arterial i hem de córrer tots...
De totes maneres, si vol, li cedeixo la meva collita de tomàquets podrits per poder apedregar el Callau quan surti a la tele...

Pissarra Negra ha dit...

El pitjor de Carnestoltes és que hi ha mestres que disfruten més disfressant-se que els nens.

No, encara hi ha una cosa pitjor. Els mestres que per majoria absoluta obliguen als altres mestres a disfressar-se. I fan el ridícul davant els nens. Però ells no se n'adonen.

Servidora també ha hagut d'anar a la tassa del vàter quan ha llegit això de l'eclèctic, si li serveix de consol.

Salutacions antipedagògiques.