divendres, 3 d’abril de 2009

Si ho escolteu, vomiteu!

Ja sabeu què en penso de les barreges a l'estil Festival del Mil·lenni: són una puta merda. Aquí en van un parell d'exemples, dedicats a tots vosaltres amb tota la mala llet. Què és pitjor, un putu grup de música que es diu POPERA -per a més informació el vaig descobrir a Tele Taxi TV-, o el tro de metxa de la Bimba "tinc tranca" Bosé en qualsevol de les seves pseudoexpressions artistiques?

4 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

Doncs per mi aquests tal POPERA, podrien seguir vius si això suposés la mort llarga i dolorosa d'en Juanes.

Ara li pregunto jo: POPERA o Il Divo?

Respecte a Bimba Bosé, no l'havia escoltat mai cantant amb el seu grup i pensava que seria una merda moderna i pretenciosament indie. Ara veig que és puto pop de merda. Encara pitjor.
I per que cony la Bimba em dona la sensació de Miss Potato a lo anorèxica? Cal ser tan artificial?

Vironer ha dit...

POPERA! Pare Bukkàkez, insinua que Il Divo no és el paradigma del glamour, l'exquisidesa, la sensibilitat i la cultura musical amb majúscules? Pensi, i això m'ho ha explicat un que sap de què parla (em crec la font), que la Bimba Bosé es va presentar al càsting per suplir un Il Divo indigne que es deixava sodomitzar. Quan li van dir que no acceptaven noies, ella es va treure la cigala i va cantar. Però ni així. Va marxar amb la cua entre les cames. Això diu molt d'ells.
Pare, doni'ls hi una altra oportunitat.

Reu ha dit...

crec que aquesta no és la primera referència que fas a 'Tele Taxi TV', vigila, les adiccions acostumen a ser una mala cosa.

Pare Bukkàkez ha dit...

Perdoni'm, sr. Vironer. No volia insinuar pas això. Sols volia deixar clar que prefereixo la seva mort davant de la de POPERA.

Però com vostè diu, donar-los una altra oportunitat és de bons cristians, així que els donaré una altra oportunitat. Una altra oportunitat a POPERA, vull dir, per desitjar-los-hi també una mort lenta i dolorosa.

Déu el beneeixi.