dijous, 21 de maig de 2009

"Cosas guapas"

Amics, no tinc temps per fer una nova edició de la secció "expressions odioses". La tinc al cap, que ningú no s'esgargamelli per la ràbia de no tenir-ho ara i aquí. Avanço que la cosa anirà per aquí..."m'ho vaig currar".
De moment, una dosi de ràbia. Després de veure-ho i de matar algú ja veureu com us sentiu millor, més reconfortats, reinserits de nou a la societat.

JarabedePaloTV: en abierto y para todos los públicos.Estilo pop latino. "Nuestra TV privada. Si te va la telebasura, te has equivocado de canal. Aquí sólo cosas guapas, que tengan que ver con Jarabedepalo y la cultura en general."
Va, vinga, no sigui dit. Us dedico aquest vídeo amb amor sincer i devot. Mireu-lo tot, al final hi ha sorpresa.

6 comentaris:

Pere Llufa ha dit...

Ah els grans grups d'una sola cançó... Jarabe de Palo, Miqui Puig (Los Sencillos), Los Ronaldos...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Vironer ha dit...

No sóc un vulgar censor, el comentari eliminat era un error meu i ha quedat aquesta bruta taca en els comentaris.
Pere: Qui és el Miqui Puig?
Hi ha més d'un Ronaldo? També es folla trabolos l'altre?

Josep ha dit...

Aaaagh!!! No puc!!!!!

Reu ha dit...

no és un vulgar censor? el comentari eliminat era un error seu? ui, no sé si creure'l...
Per la seva informació, i dubtant de si el seu to era sarcàstic o no, que segur que si, en Miqui Puig és un vividor, quina enveja!, i en Ronaldo, segurament s'ha follat trabolos. Un error, diguem de cada mil, es pot considerar admisible?
coi, no sóc capaç de posar, a aquestes hores, les comes, els punts i comes, els punts i a part, i ni tant sols els punts i final on toca.

Modgi ha dit...

Putu estafador. Sempre aconsegueix fer creure que sap alguna cosa de música amb una bona producció. Aquell guitarrista cubà que tenia va fotre el camp perquè va acabar fart de la incapacitat tècnica de Pau Donés.