dissabte, 30 de maig de 2009

Debat europees d'ahir

Quan publiquin les audiències del debat de candidats d'ahir i resulta que ho van veure quatre llars, la meva n'és una.
- Si jo fos espanyol tindria dues opcions: Badia i Vidal-Quadras, i votaria, sens dubte, Vidal-Quadras. La distància entre ells és abismal; ahir, si fos assessor de la Badia, m'hauria calçat xiruques de ciment i m'hauria tirat a la tan socialista desembocadura del Besòs. Qui m'ho hauria de dir que passaria vergonya aliena per una sociata... Alejo, sort que et vas comportar.
- Si no tingués personalitat, i avui em sentís gai, demà hetero, el de més enllà ecolo de debò, l'altre propalestí, el mes que ve protibetà (però mai procatalà perquè no sóc provincià i sóc ciutadà del món, cosmopolita), si el meu programa polític el dictessin les tendències, cap on bufa el vent (o sigui, un putu trendie), votaria el Romeva.
- Si fos un patriota d'aquests que es confonen i pensen que, per sobre de tot, cal fotre les l'opció independentista catalana, votaria Iniciativa Internacionalista, un partit estranger (com els primers a què feia referència). Però ves per on que m'agrada votar en clau positiva i no per fotre, així que passo de votar partits estrangers. Que cadascú lliuri la seva puta guerra.
- Si fos un catalanet d'ordre que Ebre enllà i Pirineus enllà parlo castellà i francès, respectivament, perquè el meu país comença i acaba al Principat, si la meva ideologia fos la de fer el negociet a Madrid o a Brussel·les, votaria Tremosa. És un bon candidat, que terra endins pot excitar una mica, i terra enllà fa quedar bé el país perquè...no sembla nacionalista.
- Si fos un independentista que penso que a europa s'hi ha d'anar a treballar pels Països Catalans i per la seva gent, sens exclosions, i fer-ho desacomplexadament i fotent el màxim soroll possible per internacionalitzar la meva causa (la llibertat, el progrés econòmic i la justícia social), votaria Junqueras.

Recapitulem: tenim una lletja socialista, un lleig afònic peperu, un guapet ni-carn-ni-peix-sinó-tot-el-contrari-què-diuen-que-està-de-moda?, un home de bé tap de bassa el més llest de la classe lleig; sabeu què? Jo em quedo amb el més lleig de tots (perdó, més lleig que el Tremosa i el Romeva): Junqueras.

A prendre pel sac!

6 comentaris:

Albhert ha dit...

La meva tele no estava encesa mirant el debat, però amb aquest magnífic resum que m'ha fet, perquè ho necessito?
Tinc clar que a les autonòmiques no tornaré a votar ERC (que es fotin el tripartit pel cul d'una vegada) tot hi que els havia votat sempre (fins i tot quan hi havia la Rahola i en Sisales, que ja és dir), però a les europees... en Junqueres m'agrada molt (tot i la patinada de l'altre dia sobre el tràfic d'esclaus).

Àlex ha dit...

A casa meva el vam posar una estona pel morbo de veure l'Alejo, però ens vam avorrir ben ràpid...
I com que és estrany estar un divendres a la nit a casa, ens vam traslladar ràpidament a dormir, per aprofitar-ho!

Lo Gené ha dit...

Ojo amb el Junqueras i ERC. Recordem que es presenten amb el mateix grup que els Verds, per tant, votar ERC és el mateix que votar ICV. Amb la xusma d'Europa, així m'agrada senyors d'ERC.

I respecte al Junqueras, em nego a votar un paio que no ha donat cop en sa vida. És un inepte, un incompetent i un dropo. I no em crec RES del que diu.

Per tant: aquestes eleccions europees, aniré a la platja. I que voti sa mare.

Reu ha dit...

Un resum brillant!.

Voti, Lo Gené, sigui el què sigui.

el fati ha dit...

Com sempre, som una olla de grills destapada.
Portem mala peça al teler, però jo segueixo i si votaré a les sigles de sempre peti qui peti. Ja sóc vell per que em facin canviar d'idea, els comentaris derrotistes Junqueras té el meu vot i algun més que "controlo"

Gallaguer ha dit...

Home, dir que el Junqueras és un dropo i no ha donat cop a la vida...

Precisament, tant ell com el Tremosa són els únics "no polítics" que es presenten.