dijous, 11 de juny de 2009

Anuncis de merda

És molt fàcil fer un anunci que sigui una merda; posa-hi una veu en off argentina, posa-hi un argentí, quatre obeses ballant, un Bosé o un Nadal i la seva mapfre, la utilització obscena de discapacitats, la música del jarabe que malo, i un llarg etcètera. I què dir de la publicitat que no sembla publicitat, aquests modernillos d'agència que busquen impactes i la sorpresa, aquests que els empalaria amb el pirulo del Chrysler Building. És molt fàcil fer tot això, i per això la publicitat està farcida d'inútils especialistes en dir "deixa'm a mi que sé de què parlo", o millor dit, "dejame que sé de qué hablo". Tu ets un subnormal i ells els reis del mambo. Tu ets un subnormal i ells foten anuncis de Caja Madrid.
Els anuncis han d'explicar, la merda conceptual és pels ionquis mancats da cavall.

12 comentaris:

Albhert ha dit...

Això de les obeses ballant no anirà per les noies Dove??!! A veure si encara ens haurem d'emprenyar...

Vironer ha dit...

No foti que en coneix alguna... potser no m'he explicat bé, volia dir que la crema Dove o els sabons que fan et deixen la pell greixosa, i el greix m'ha portat a l'obesitat, que no la obesitat de les noies, sinó una obesitat metafòrica, com la sensació del llard a la pell.

Pere Llufa ha dit...

Ara mateix acabo de sentir a la ràdio un anunci d'Aquadiver Lloret de Mar, locutat pel què m'ha semblat un espanyol parlant equatorià amb accent argentí i m'he estat a punt d'arrencar les orelles i clavar-me les agulles de fer mitja als timpans.

Si el primer anunci amb una veu en off argentina ja no va fotre ni puta gràcia, perquè hi continuen insistint...

Modgi ha dit...

I què m'en dieu de la moda dels dobladors amb veus lletges? Veus de nena pija que farien que la noia del masterplus semblés una okupa de can vies. La publicitat té un problema: han de vendre merda i fer que sembli guai.

Pare Bukkàkez ha dit...

És per això que la gent que estudia publicitat i demés xorrades ja em desperta una certa animadversió. La probabilitat que siguin escòria moderneta i pretenciosament creativa es dispara.

picapoll ha dit...

http://www.vilaweb.tv/?video=5713

picapoll 2 ha dit...

Sovint m'he preguntat com és que el sistema operatiu Leopard que tinc instal.lat al meu iMac m'ofereix la possibilitat de llegir-lo en un bon grapat de llengües sense estat – com ara el tibetà (6 milions de parlants); el gal.lès (580.000); el faroès (60.000) o el hawaià (3,000) – però no pas en català (7.500.000), gallec (3.000.000) o basc (630.000).

Doncs bé, l'altre dia un tècnic de Macintosh em va explicar el perquè de tot plegat. Per començar, Apple España no és precisament una sucursal d'Apple Computer sinó una empresa mediatitzada, cosa que vol dir que té un grau alt d'autonomia. Així mateix, malgrat les gestions i protestes que s'han fet des de fa anys de part de la comunitat maquera de Catalunya – venedors oficials, tècnics i programadors inclosos – Apple España ha continuat vetant l'ús del català, el basc i el gallec sistemàticament. Una delegació de catalans fins i tot va anar a Califòrnia per parlar directament amb el fundador i director d'Apple, Steve Jobs, el qual va reconèixer que la situació no era idònia alhora que insistia que no podia fer-hi res per què es tractava d'un problema 'regional'. En la realitat és més aviat un problema personal i la persona en qüestió és el director d'Apple España, un tal Juan Antonio Castellanos, un home conservador – fonts fiables afirmen que és membre de l'Opus Dei - i un patriota espanyol de pedra picada que no ha dubtat a mantenir en peu aquest insult cultural a uns onze milions de conciutadans seus: un cas com un cabàs de boicot lingüístic, al més pur estil franquista, en el si d'una empresa que es vanta de la seva correcció política. Una situació del tot 'anghrededwy', que diuen en gal.lès, una llengua més acceptable al senyor Castellanos que la d'aquest article....Matthew Tree

Pere Llufa ha dit...

Em sembla que se us ha colat una mena de spam político-social...

Bé, millor que un troll...

Vironer ha dit...

collons

quitus ha dit...

no sé que es pitjor,
els anuncis d'encelograma plà ("Condis Marca Mia, ai, ai,ai")
o els anuncis que van de currats i no son més que un plagi d'una peli que té 2 o 3 anys.

picapoll ha dit...

no entraré més, veig que només us interessa el jiji jaja

Vironer ha dit...

Picapoll, torna!