dimarts, 30 de juny de 2009

Subnormalisme


En general no m’agrada veure sofrir. Només hi ha un sofriment derivat d’un tràgic desenllaç que em reconforta, el que pateixen els seguidors del Real Madrid; també xalo amb el sofriment dels sociates, per què no dir-ho (les derrotes del PP, en canvi, m’entristeixen, perquè -PP = -independentistes). Agonitzar i morir, en particular, en el sentit menys metafòric dels termes, són dues coses que detesto profundament. Sé que hi ha subnormals que pensen el contrari, i a ells vull dedicar aquestes subtils i delicades ratlles. Pel món hi ha molta merda, massa, segurament. A mi me n’ha tocat viure dues, de merdes: formar part –administrativament- de l’estat espanyol, i formar part –culturalment- d’un estat que empara i fomenta pràctiques maltractadores i assassines contra animals (que jo sàpigal). És un continu de tot l’any, però el binomi “bon temps” “estat espanyol” és especialment tràgic si tens la puta desgràcia de tenir quatre potes (si només en tens dues, però a sobre tens ales, calça’t, també). Un estat és subnormal quan el componen tants subnormals que empara pràctiques subnormals. Els subnormals es caracteritzen per gaudir veient sang, patir, agonitzar i morir. Però no cal anar tan lluny, també pots ser subnormal corrent o veient corre subnormals davant d’animals, encara que quan els pelin davant de més subnormals tu no te n’adonis perquè estàs inconscient o follant-te alguna gavatxa fastigosa. Va por ustedes! Subnormals!

6 comentaris:

Josep ha dit...

Vostè no ha dit res del preu de les entrades per anar a vore el xou.

Pare Bukkàkez ha dit...

El què explica que li passa a vostè en la primera part del text, té un nom i el Dr. M ens ho fa saber aquí:

http://historiesdemuerte.blogspot.com/2009/06/vocabulari.html

Aquí té la paraula en qüestió:
http://es.wikipedia.org/wiki/Schadenfreude

Respecte els subnormals, jo erecto de schadenfreude cada cop que veig com un toro o vaquilla n'atrapa un i el desmanega. Per subnormals. Per fills de puta. Per covards.

Vironer ha dit...

Gràcies, Pare. L'erudició és benvinguda a aquest humil bloc. Els de l'IEC a veure si es foten al dia, quant a neologismes.
Josep, és que quan ho anava a escriure m'ha agafat un brot psicòtic i he desistit. Sort que no tenia un estoc a mà...

Martí ha dit...

Són ciutadans de la Unió Europea, però això no treu que siguin africans.

Llenguallarga ha dit...

L'artèria femoral s'hauria de buidar molt més ràpid i per mitjà de cornades lleus com esgarrapades. Mori el torero!

Modgi ha dit...

A mi també em babeja el shadenfreude cada cop que algún neanderthal d'aquests l'enganxa el brau. Crec que a totes les cases catalanes se sent el "t'està bé, per subnormal".