divendres, 10 de juliol de 2009

Sobre vídeos (de merda)

L'audiència és l'audiència, i el que compta és la quantitat, encara que sigui a base d'enganyar i vendre fum. Si a posteriori el programa ha resultat ser una merda, és igual, ells ja han aconseguit el seu propòsit. Fa unes setmanes centenars de milers d'idiotes ens vam empassar la puta patranya del vídeo que va fer trempar els jugadors del Barça [menys monguers que els dels altres equips, però monguers, al cap i a la fi]. Emocionar-se veient allò, amb EL mític fotograma del Jorquera aturant una puta bola en una porteria d'entrenament de les de mig metre d'ample per trenta centímetres d'alt és d'autèntic campió. I evidentment, aquell bluf sobredimensionat insultant ha tingut premi pel perpetrador, el que sense vergonya es va prestar a fer un making off de l'invent.
TV3: Saps què, ens has donat una audiència de puta mare i t'ho volem agrair.
Perpetrador [excitat]: Ah sí, doncs tinc unes idees trencadores pel 30 minuts.
TV3: Ep, no corris tant, que primer hauries de passar per l'Entre Línies.
Perpetrador: Sé per on vas, fas la mateixa cara que el Pep quan va visionar el vídeo. És gros, oi?
TV3: Sí
Perpetrador: Ara ve l'estiu, voleu que m'encarregui del De Vacances?
TV3: No, l'hem fulminat. És encara millor.
Perpetrador: l'Ànima no m'acaba d'anar, i Casal Rock ja s'ha acabat.
TV3: Calent, calent, et cremes
Perpetrador: No...
TV3: Sí, el vídeo de l'Estiu és teu és teu. I amb dues veteranes del Casal Rock. Pot ser un bombàs. Si t'acostes als estàndards de qualitat i èpica del Gladiator rebentarem.
Perpetrador: No te'n penediràs...

4 comentaris:

bule ha dit...

"el paisatge favorit de Catalunya" es deu haver endut tot el pressupost de la nostra. M'ha semblat veure a Juan Tamariz al videoclip

Doc Moriarty ha dit...

Trobo que ha arribat l'hora que TV3 faci un programa de necrològiques. El seu target d'audiència ja ha arribat a l'edat de fer shares descomunals veient companys morts per la tele.

Vironer ha dit...

Certament, o tens 4 anys i mires el K3 aquell, o en tens més de 70 i mires TV3. No hi ha franja horària que no estigui orientada als que veuen la llum del túnel.
Els hi he de dir que en principi volia penjar el vídeo [de merda]que foten normalment, el de mig minut, que conté perles com les del llençol enretirat que despentina el cantant, o el moment pretesament sexi del cantant d'esquena apujant-se la samarreta i mirant enrere coquetament. Són dos moments colpidors que al vídeo oficial del youtube no surten, o surten dissimulats (cas llençol).
Bule, tenint en compte que el paisatge favorit d'alguns catalans és la Raquel Sans, no sé perquè s'han gastat tants calers, em vénen al cap altres enfocaments del programa que l'haguessin millorat...

Modgi ha dit...

Si hi canviem l'audio i hi col·loquem un tema de "Camela" podria aparèixer perfectament a TT tv.

I pensar que amb l'herois quotidians' jo em vaig creure que alguna cosa havia canviat a "la seva".