dilluns, 31 d’agost de 2009

Trinomi filldeputa: thriller+barcelona+guinness

Algú dubtava de Barcelona i del seu instint de ser la primera en tot, fins i tot la primera en kk? Algú dubtava de Barcelona per distingir-se amb alguna puta merda d'espectacle? Algú dubtava que Barcelona no aprofitaria la dinyada del Jackson per retre-li el seu particular homenatge [de merda]? Algú deia que feia massa temps que els conceptes Barcelona i rècord guinness no anaven de la [puta] maneta malgrat estar destinats, per glamour, per prestigi, a fusionar-se?
Entomeu això!

Esto es histórico!

12 comentaris:

Pare Bukkàkez ha dit...

Fantàstica actuació del nen gras de vermell, amb la mascareta de pepino de sa mare.

Veient les imatges m'he esgarrifat al pensar que totes les escoles de dança i ball i funki i aquestes merdes, hauran aprofitat el moment per flipar-se i fer el "Fama" al carrer, en versió Jacko. Lamentable.

Josep ha dit...

I esperi's a saber el millor: Mèxic DF ha guanyat Barcelona! Allà hi ha encara més éssers humans disposats a disfressar-se i ballar eixe mític tema.

I parlant de mexicans i catalans, després de Monterrey, quinsa serà la propera ciutat en acollir (o acollonir) un FÒRUM DE LES CULTURES I ELS CULTURETES??

Paraula de verificació: monsoro

bule ha dit...

Sr. Bukkakez, cert, al gordo de vermell no li van explicar de què anava l'assunto.

Barcelona i els seus joves modernos estan omplint d'escòria la ciutat. Avere quan esclata la guerra modernos-quillos i acabem amb tot plegat.

Vironer ha dit...

Estimats amics, ben retrobats. Pare, es deu referir al del banyador i xancletes, dorsal número 2. Potser és l'únic que té moviments coordinats. També m'agrada la verra que es menja la gespa a l'èxtasi final.
Josep, sap què vol dir això? Que tornarem a superar el rècord d'aquests del bigotillo frijol, i aquesta vegada ho farem al parc del fòrum. Què collons!Això serà una lluita de titans, frijol vs. seques!

Vironer ha dit...

Bule, que no t'havia vist. Vostè amb qui es posicionarà, en tal guerra? Jo ja ho tinc clar!

Doc Moriarty ha dit...

El de vermell és l'únic zombie de veritat.

bule ha dit...

Sr. Vironer, en aquesta guerra vaig amb els quillos, són més fàcils de convencer per fer feines de merda i es senten realitzats amb un sou, novia, drogues i festa. Els altres són uns tocapilotes.

Modgi ha dit...

Els quillos són gent de moral transparent i més fidels que una nòvia tretraplègica. Jo també voto per ells.

Pare Bukkàkez ha dit...

Ui tant, on va a parar...!
Els quillos són més agresius, violents e impulsius. És millor tenir-los de la nostra part i seria fàcil provocar-los per que fessin la feina bruta contra els moderns. I molt més fàcils de contentar, com diu en bule.

Àlex ha dit...

El de vermell m'ha semblat un tetraplègic en rehabilitació.

Reu ha dit...

Tornant al tema guinness, millor tenir-los tots concentrats en un sol espai que no pas trobar-te'n un a cada cantonada, no? estic totalment a favor d'aquesta mena d'espectacles, si pot ser, en recintes tancats, i des de fora...

Vironer ha dit...

Reu, efectivament, i millor encara si és hermètic, aquest espai, i té sortidor de gas.