dimarts, 10 de novembre de 2009

L'anunci de San Miguel és una merda

Ja fa temps que dura la broma, però fins aquí hem arribat. Un altre cop els anuncis de merda... Tot va començar aquest estiu amb la puta-merda-d'anunci de l'Estrella amb un mònguer transvestit que cantava una cançoneta filladeputíssima i, això sí, un parell de jamelgues fuckables. Ja és alguna cosa. I m'ho vaig témer: "San Miguel contraatacarà", em vaig dir a mi mateix. Dit i fet. Mi experiencia, ho van batejar, i un subnormal feia veure que anava pel món i coneixia gent enrotllada i amb molta vida interior. Molt tocabongos, tot plegat. Molt "he de desconnectar", expressió molt odiosa pròpia de perdedors, molta "rutina". "En cada lugar aprendes algo nuevo de la gente y de sus costumbres", deia l'idiota. Nen de l'anunci, jo també faré un tour per aprendre coses i després te les ensenyaré; començaré per Ciudad Juarez, després faré escala a Port-au-Prince, Medellin, Ejido, Bagdad i Peshawar. Ja veuràs que bé ens ho passarem amb les meves experiències. Si n'aprendré, de coses.
I ara n'han fet una nova versió i en algun punt parla d'una frase cèlebre que no recordo, però que afirmo rotundament que no només no és cèlebre (és una puta merda), sinó que tampoc és frase, perquè el publicista (creatiu?) desconeix allò del subjecte i predicat.

9 comentaris:

Doc Moriarty ha dit...

Odio aquest anunci. Profundament.

Josep ha dit...

I si són els rehabilitsts d'Alcohòlics Anònims que fan sabotatge?

Senyor Merdevalista ha dit...

Un anunci de merda, un creatiu executat. I s'acabava el puto problema.

Vironer ha dit...

S'acabaria el problema, i la professió sencera. M'agrada.

Pare Bukkàkez ha dit...

Accentuar el pla Bolonya o crear-ne algun de nou fins aconseguir que els estudiants de Publicitat es tanquin a la facultat. Aleshores, gas a fons. O napalm.

Llenguallarga ha dit...

El que és una puta merda, mestre, és que acabi el post d'una manera tan poc comercial i sobtada. No es talli, home, que fa tota la sensació que un publicista l'estigui encanonant pel darrere amb un pen drive de vint-i-tres gigues.

Vironer ha dit...

Llenguallarga, té raó, volia parlar dels anuncis de la Mutua Madrileña, però el meu advocat vol fer unes comprovacions, abans.

Pere Llufa ha dit...

Jo crec que al títol li sobra "L'anunci de".

"Sant Miguel és una merda". I amb això ja inclouríem implícitament l'anuncia.

Anònim ha dit...

el que estava buscant, gracies