dimarts, 1 de desembre de 2009

Anagrama de Numbers: merda

Estic enganxat a una merda de sèrie que es diu Numbers. La miro sempre que puc. Us direu a vosaltres mateixos que se us en refot. Certament. Però en sóc tan addicte que vull fer teràpia de grup. És una sèrie que conté tots els ingredients per ser..., bé, una merda. Polis que gallegen per encapçalar el cas —esta es mi jurisdicción/vete de mi escena del crimen/no me toques el escroto/ vete a Waco, esto es de Quantico—. També hi acostumes a veure escenes familiars de taula, en què per variar remenen massa el menjar amb la forquilla i no saben mastegar. Però el que és realment interessant i addictiu és que no entenc una puta merda del que diu el protagonista, un sofista molt lleig que sempre ha fet papers d’inútil, pallaire i marginat d’institut. Aquella merda de concepte “popular”, però a la inversa. Fa el paper de matemàtic que col•labora amb el seu germà poli per resoldre casos. I ho soluciona tot a base d’algoritmes, de putus números. S’inventa paraules i ho combina amb exemples terrenals que encara et fan sentir més idiota perquè tampoc els entens. T’han drogat i t’han extirpat la cigala per enxufar-li a un ric escuat? Dóna-li un casio amb calculadora i te la troba. Fa dies que em pregunto si monguerejo. És greu si tampoc parlo klingonià ni assento amb el cap quan parla l’R2D2? Si miro Numbers sense entendre res pot ser que en un futur proper voti Iniciativa?

10 comentaris:

Àlex ha dit...

És una evidència que sí, que pot passar. Sobretot si després mira per la TDT que s'ha gravat CSI Miami.
No votarà iniciativa, no. Se'n farà militant!

Albert B. i R. ha dit...

Esperem que no caigui tan baix...

Dr. Muerte ha dit...

Encara és a temps d'aturar tal cosa! Apagui la tele, si vol busqui en alguna web monguer què passa al final de la temporada en qüestió, i així no li caldrà veure-ho, però aturi's! o m'estic veient que acabarà amb un bloc de notes pel carrer fent la suma de les matrícules mentre busca l'assassí del periquito del veí...

Sergi ha dit...

La merda més gran mai explicada serà Lost. Temps al temps.

Josep ha dit...

El pitjor és que de matemàtiques no n'hi ha pas!

Si no mostres i expliques una fòrmula, si no dius perquè segueixes un model, és com recitar un sortilegi.

Pere Llufa ha dit...

Aneu amb compte, aquest senyor mirava Numbers:

http://www.youtube.com/watch?v=B-YMVtbGif8

I aquest ja ha acabat la temporada:

http://www.youtube.com/watch?v=xBZyT3GLV3I

Senyor Merdevalista ha dit...

Com a mínim no és la nova versió d'El Cotxe Fantàstic. Si no és aquella monguerada, vostè encara té redempció.

Vironer ha dit...

Collons, canviaré d'habits [de merda]. Això sí, potser miro el cotxe fantàstic, lost o els numbers dels pebrots. Però us prometo que en ma puta vida votaré Iniciativa. Abans, "me la tallo i em faig monja". I, Àlex, si me'n faig militant, exorcitzim.

Machumbo ha dit...

Company!
Jo ho vaig mirar un dia, el pallo va deduir de entre tota la xarxa criminal de la ciutat, quin havía sigut la primera situació desencadenant de tot.

Estic segur que en Montilla no veu la seria.
Si no, de segur que l'hauria contractat.

Green Kokichi ha dit...

When using a laptop as a desktop replacement the battery should not be left in for long periods of time. The laptop will over time discharge the battery. Remove the battery,making sure that it is charged to 50% and store it in a dry, warm place. Ensure that it is wrapped protectively and nothing will be dropped on it.
The battery should be re-installed every 3-4 weeks and allowed to fully discharge. Leaving a battery in storage for longer than this without using could cause the battery to fully discharge as the circuitry of the Asus laptop battery itself consumes power glasses.
Leaving a battery in a laptop while using an electrical outlet for long periods of time will keep the battery in a constant state of charging up and that will reduce the life cycle of the battery.


ASUS Laptop battery
send bulk sms