dijous, 24 de desembre de 2009

L'esperit nadalenc, com l'esperit campista, és una merda

Ahir havent sopat estava ajaçat al sofà tocant-me la bossa escrotal, amb una birra feta al país i amb ganes de distreure'm. La Sra. de Vironer em va dir: "Foten el House". I jo, que estava passiu, me la vaig deixar endinyar. El House és un fill de puta -no en el sentit admiratiu de cabronàs- i la sèrie, una cagarruta. És un fill de puta en el sentit que si pogués li rebentaria la nou del coll: histriònic, posturetes, cridaner, infantil, pallasso i pallaire. No ens enganyem: em fot tanta ràbia com el Toni Albà, però té la pega que no és del rotllo. Per tant, al House, que el fuetegin amb les seves cordes vocals; a l'Albà, que el tinc en més alta consideració pels motius que he exposat i del tot aliens a la seva manera d'actuar, li tinc reservada una altra cosa. És actor i, per tant, prescindible. Per què no es perd per algun aeroport de l'estranger, estripa la seva documentació espanyola, i fa vaga de fam denunciant l'asfíxia nacional que ens sotmet l'imperiet de ponent? Si el Joel Joan s'hi vol afegir, no seré pas jo que li ho impedirà.

6 comentaris:

http://abebedorespgondufo.blogs.sapo.pt/ ha dit...

Merry Cristmas.
Portugal

Vironer ha dit...

Muito obrigado i igualment, amics trompes.

Josep ha dit...

El personatge es fa perdonar pel fet de ser intel·ligent i salvar vides humanes. Per ego, però les salva.

I l'actor es salva pel seu passat a L'ESCURÇÓ NEGRE. Paraules majors, mestre.

Pare Bukkàkez ha dit...

Ui, vaga de fam en Toni Albà...! Fot pinta d'endrapar contínuament. Si fes vaga de fer sorollets i l'imbècil, moriria més ràpid. Acabaria amb ferides internes al crani, en cas que no succeís la combustió espontànea.

Albert B. i R. ha dit...

En Toni Albà fa posar malaltde tant que exagera elss eus pesonatges. I sí, es salva epr això.

Green Kokichi ha dit...

When using a laptop as a desktop replacement the battery should not be left in for long periods of time. The laptop will over time discharge the battery. Remove the battery,making sure that it is charged to 50% and store it in a dry, warm place. Ensure that it is wrapped protectively and nothing will be dropped on it.
The battery should be re-installed every 3-4 weeks and allowed to fully discharge. Leaving a battery in storage for longer than this without using could cause the battery to fully discharge as the circuitry of the Asus laptop battery itself consumes power glasses.
Leaving a battery in a laptop while using an electrical outlet for long periods of time will keep the battery in a constant state of charging up and that will reduce the life cycle of the battery.


ASUS Laptop battery
send bulk sms