divendres, 24 d’abril de 2009

dimecres, 22 d’abril de 2009

Foto que posa els pèls de punta


No feu cas dels problemes d'escàner, això és el de menys. No us crida l'atenció res més?

diumenge, 12 d’abril de 2009

EL LLIBRE de Sant Jordi

Els que voldriem que cada dia fos san valenting estem d'enhorabona perquè aviat ve la diada amoroso-festiva de la colònia: Sant Jordi. Sou cagadubtes? Sou dels que estimeu la vostra parella? Si sou d'aquesta mena, jo us dic PSTTTTTTTTTTTTT, no us hi capfiqueu més: us avanço les pistes que ens diu la contra... "Tinc pressa per anar enlloc. Sempre vaig tard, i marxo dels llocs sense adonar-me’n. No sento el mateix durant més de 7 minuts i sempre vull el que no tinc. M’he passat mitja vida perdent coses i l’altra mitja buscant-les, però encara no he trobat el que vull. Sóc imprevisible fins i tot per a mi mateixa, i no sé mai què faré d’aquí a 10 minuts. Començo a fer coses perquè sí, i me’n canso no sé per què. També sóc contradictòria. I una fantàstica mentidera: sóc capaç d’anar a comprar el pa i, si em pregunten, dir que vinc de Bombai. Però això és veritat: No he explicat mai res a ningú. Fins ara."

No busqueu més, compreu-lo abans no s'exhaureixi!

dimarts, 7 d’abril de 2009

Això és un cartipàs!

Els mitjans estatals i els colonials n'anaven plens: ZP ha remodelat el seu equip i ha configurat un cartipàs que, essent benevolent, titllo de tifarada. Vaja, una merda. Si ZP tingués el que s'ha de tenir, avui a can Borbó hi desfilarien:

Ministre d'Igualtat
Ministre de Foment
Ministre de Cultura
Ministre de l'Interior
Ministra de Sanitat i Serveis Socials
Ministre d'Economia


Ministre de Defensa
Ministra PortaveuMinistra d'Esports
Ministra d'Immigració
Ministre d'Exteriors
Ministre de Treball


Ministre de Medi Ambient

divendres, 3 d’abril de 2009

Si ho escolteu, vomiteu!

Ja sabeu què en penso de les barreges a l'estil Festival del Mil·lenni: són una puta merda. Aquí en van un parell d'exemples, dedicats a tots vosaltres amb tota la mala llet. Què és pitjor, un putu grup de música que es diu POPERA -per a més informació el vaig descobrir a Tele Taxi TV-, o el tro de metxa de la Bimba "tinc tranca" Bosé en qualsevol de les seves pseudoexpressions artistiques?